Horeca interieur in Kerkdriel

Horeca inrichting voor hotelrestaurant Sientjes in Kerkdriel, door Goesten en Goesten

Projectinrichting voor hotelrestaurant Sientjes in Kerkdriel

Voor het restaurantgedeelte van hotel Sientjes in Kerkdriel heeft Goesten en Goesten de horeca inrichting op zich mogen nemen. In dit stijlvolle restaurant kunt u als gast in alle comfort genieten van heerlijke streekgerechten.

Voor de horeca projectinrichting van Sientjes in Kerkdriel hebben we een goede balans gevonden tussen mooi en praktisch. Bij Goesten en Goesten weten we als geen anders dat slim nadenken over de horeca inrichting echt kan bijdragen aan een betere ervaring voor de gasten en tegelijkertijd zorgt voor een functionele werkomgeving. Door een combinatie van klassieke en moderne elementen te gebruiken, is er een warme en gastvrije sfeer ontstaan die goed past bij het unieke karakter van Sientjes.

Bij het uitkiezen van het meubilair hebben we vooral gelet op duurzaamheid en comfort. De stoelen en banken passen niet alleen goed bij het ontwerp van het hotel, maar zijn ook comfortabel en ondersteunend. Dit maakt dat gasten graag langer blijven zitten, wat uiteindelijk leidt tot meer tevredenheid en mogelijk meer inkomsten in het hotelrestaurant.

Restaurantstoelen in diverse kleuren en materialen

In de inrichting van Hotel Sientjes is gekozen voor een combinatie van neutrale kleuren en natuurlijke materialen zoals hout en suède. Deze keuze draagt bij aan een rustige en elegante uitstraling. Suède biedt een zacht en luxueus gevoel dat de algehele sfeer van comfort en kwaliteit in het hotel versterkt. Op sommige stoelen zijn bovendien patronen aangebracht, die een speels en uniek effect geven aan de ruimte. Deze patronen zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar helpen ook om kleine onvolkomenheden of slijtage te camoufleren, waardoor het meubilair er langer goed uit blijft zien. Door zwarte, stalen poten te gebruiken voor de restaurantstoelen en eettafels, voegt Goesten en Goesten een stoer en industrieel tintje toe aan de horeca-inrichting van Hotel Sientjes. Dit element contrasteert mooi met de zachtere materialen en kleuren in de rest van het interieur, wat zorgt voor een eigentijdse en dynamische uitstraling.

Horeca inrichting voor hotelrestaurant Sientjes in Kerkdriel, door Goesten en Goesten

Duurzame horeca inrichting

Bij Goesten en Goesten zetten we ons in voor een duurzamere samenleving. We maken bewuste keuzes in de inrichting van horecazaken, zoals we hebben gedaan bij het hotelrestaurant Sientjes, om zo de ecologische voetafdruk van horecaondernemers te verkleinen.

Hoe we dit bereiken? Allereerst door consequent te kiezen voor producten van hoge kwaliteit die lang meegaan. Hierdoor verminderen we de noodzaak voor frequente vervangingen, wat overproductie en een toename van afval helpt voorkomen. Onze duurzame benadering zorgt ervoor dat uw interieur niet alleen mooi en functioneel is, maar ook bijdraagt aan een groener bedrijfsmodel.

We gaan echter nog een stapje verder. Goesten en Goesten zet zich actief in voor duurzaamheid door bestaand horeca-interieur op te kopen en te refurbishen. Dit proces geeft meubels een tweede leven, wat niet alleen gunstig is voor het milieu, maar ook voor de portemonnee van de klant. Door gebruikte meubels te restaureren en weer als nieuw te maken, kunnen horecaondernemers kosten besparen zonder in te leveren op stijl en kwaliteit. Dit refurbishen vermindert de vraag naar nieuwe grondstoffen en helpt de afvalberg te verkleinen, wat bijdraagt aan een duurzamere horecabranche. Goesten en Goesten biedt een oplossing die zowel voordelig is voor de portemonnee als goed voor het milieu. Zo kunnen uw gasten genieten van een mooi en comfortabel horeca interieur terwijl we de impact op het milieu verkleinen.

Ook op zoek naar een specialist in horeca inrichting?

Bij Goesten & Goesten draait alles om het creëren van een unieke sfeer en uitstraling voor uw horecagelegenheid. Met onze uitgebreide ervaring in interieuradvies en inrichting, zijn wij gespecialiseerd in het samenstellen van een inrichting die perfect aansluit bij uw wensen en de identiteit van uw zaak. Onze aanpak is gebaseerd op drie belangrijke factoren: het model, de kleur en het materiaal van de meubels. Door oog te hebben voor het totaalplaatje streven wij naar een onderscheidende uitstraling die de gasten zal verrassen en verwelkomen.

In ons assortiment vindt u zowel nieuw – als tweedehands horecameubilair, waardoor we voor elke klant de juiste oplossing kunnen bieden. Of u nu op zoek bent naar vaste meubels of modulaire meubels die u naar wens kunt aanpassen, wij hebben het allemaal. Ons gebruikte horecameubilair is zorgvuldig geselecteerd om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen, zodat u kunt vertrouwen op duurzaamheid en functionaliteit. Hoewel ons aanbod online slechts een glimp biedt van ons uitgebreide assortiment, nodigen wij u van harte uit om onze 1000 m2 showroom te bezoeken en persoonlijk kennis te maken met ons diverse aanbod. Laat u inspireren en ontdek wat Goesten & Goesten voor uw horecagelegenheid kan betekenen. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Horeca inrichting voor hotelrestaurant Sientjes in Kerkdriel, door Goesten en Goesten