Heb ik een interieuradviseur nodig voor mijn horeca gelegenheid?

Is het tijd om de inrichting van uw horecagelegenheid in een nieuw jasje te steken? Dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om dit zelf te doen, maar u kunt ook een interieuradviseur in de arm nemen. Toch wordt een interieuradviseur vaak als overbodige luxe gezien. Maar is dat ook echt zo? Of maakt een interieuradviseur op lange termijn juist het verschil voor uw horecagelegenheid? Wij vertellen er graag meer over.

Wat voor horecagelegenheid?

Uw besluit om een interieuradviseur in te huren hangt volledig af van het etablissement zelf. Runt u bijvoorbeeld een lokale kroeg? Dan zult u waarschijnlijk niet snel een interieuradviseur overwegen. Deze horecagelegenheden zijn namelijk eenvoudiger zelf in te richten. Door het interieur te personaliseren komt u al een heel eind. Maar een eigenaar van een stijlvol restaurant kan zeker baat hebben bij een interieuradviseur. Een interieurstylist beschikt over de juiste kennis en expertise om uw restaurant of bar om te toveren tot een prachtig decor voor uw gasten. Zodra u duidelijk voor ogen heeft welke stijl u wilt toepassen in uw horecagelegenheid, kan een interieuradviseur een passend advies geven. Met behulp van de juiste elementen voelen uw gasten zich snel thuis en zullen dus vaker terug gaan komen. En dat is uiteindelijk wat u wilt.

Heeft u moeite met het bepalen van de juiste sfeer?

Er komt best wat kijken bij de inrichting van uw restaurant of bar. Komt u er niet uit wat betreft stijl en sfeer?  Dan is een interieuradviseur dé uitkomst! Wees niet bang dat u niets in heeft te brengen; eigen input is namelijk zeker gewenst. Denk aan een favoriete kleur, meubels van uw grootouders en andere persoonlijke elementen. Een interieuradviseur is er om uw ideeën tot leven te brengen. Maar een interieurstylist laat u ook kennismaken met mogelijkheden die u zelf nooit had kunnen bedenken. Wat leidt tot een prachtig droominterieur als resultaat!

Tijd besparen

Natuurlijk kunt u de inrichting van uw horecagelegenheid zelf onder handen nemen. Met behulp van (online) interieurzaken, Pinterest en andere sociale kanalen doet u genoeg inspiratie op om een mooie inrichting te realiseren. Echter kost dit wel meer tijd dan wanneer u de inrichting van uw horecagelegenheid laat uitbesteden bij een interieuradviseur. Ook heeft een adviseur een duidelijker overzicht van de aankopen die hij of zij moet doen. Besluit u de inrichting toch zelf aan te pakken? Dan bestaat er een kans dat u een miskoop doet. En dat is natuurlijk zonde!

Uw droominterieur realiseren

Als u besluit om een interieurstylist in te huren, zult u wel wat dieper in uw buidel moeten tasten. Het is algemeen bekend dat een interieuradviseur vaak niet goedkoop is. Maar er is een manier om te besparen op interieurkosten, namelijk: tweedehands meubels! Op internet of bij tweedehands meubelzaken kunt u terecht voor gebruikte horecameubels. Zo bespaart u toch kosten, maar heeft u wel de luxe van een interieurontwerper. Nu bent u maar een aantal stappen verwijderd van uw horeca droominterieur!

Kunnen wij u helpen?

Bent u van plan om uw etablissement te voorzien van een nieuw interieur? Of u nu wel of niet een interieuradviseur wilt inhuren voor uw horecagelegenheid, bij Goesten & Goesten bent u aan het juiste adres. Onze adviseurs brengen graag de mogelijkheden en uw wensen in kaart.  U kunt bij ons terecht voor nieuw en gebruikt meubilair. Wilt u het meubilair met eigen ogen bekijken? Kom gerust langs in onze showroom in Ammerzoden. Ook mag u bij vragen altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Kijkje in de showroom

Wij nodigen u van harte uit om eens te komen kijken in onze showroom in Ammerzoden (NL) of Mortsel (BE). Hier hebben wij een ruim assortiment aan nieuw en gebruikt meubilair. Kunt u zelf de verschillen zien en aan ons team vragen wat de mogelijkheden in collecties allemaal zijn.