Meubel make-over

Interieuradvies en meubel make-over

Goesten & Goesten heeft ruime ervaring in interieuradvies, meubel make-over en inrichting. We kijken naar het totaalplaatje tussen vloer en plafond en zorgen voor een onderscheidende inrichting van jouw locatie. Een totaal-aanpak die is gebaseerd op drie belangrijke factoren die bepalend zijn voor uitstraling en sfeer; model, kleur en materiaal. Passend bij de locatie, je wensen en je budget.

Meubel make-over

Alle stoelen dezelfde kleur of juist liever allemaal verschillend? Leer, stof, skai of suedine? Alles kan bij Goesten & Goesten! Als het meubel het toelaat zorgt ons team van specialisten voor stoffering of spuitwerk in elke gewenste kleur, her-stoffering of een complete make-over van bestaande meubels.

Voor een optimaal resultaat denken wij graag met je mee. In onze showroom hebben we een groot aanbod in kleur- en stoffenstalen waaruit je kunt kiezen. Daarom adviseren we je daar graag bij!

Duurzaam alternatief: gepersonaliseerde tafel renovatie

Heeft u tafels staan die eigenlijk niet meer presentabel zijn maar geen budget voor een geheel nieuwe inrichting? Daar heeft Goesten & Goesten een oplossing voor! Door een lasertechnologie kunnen wij uw oude tafels omtoveren tot een nieuw design. Een duurzaam alternatief waarbij wij uw oude meubels weer nieuw leven inblazen. Kiest u voor een patroon of toch een gepersonaliseerde tafel?

Herstofferen

Herstofferen

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Goesten & Goesten. En bij onze klanten.

Met gebruikt horecameubilair geven we invulling aan duurzaamheidsdoelstellingen van onze klanten én van ons zelf. Hergebruik en tegengaan van verspilling vinden we belangrijk. Ook leuk: we zien het als een uitdaging om met gebruikt meubilair een super inrichting te realiseren waarmee onze klant zich onderscheidt. Veel scholen en zorginstellingen, maar ook steeds meer horecagelegenheden kiezen voor gebruikt horecameubilair. Niet alleen om omdat het scheelt in het budget, maar zeker ook om een bijdrage te leveren aan duurzaamheid.

Wij stellen alles in het werk om gebruikt horecameubilair voor een 2e leven in te zetten. Daarom worden stoelen, tafels en ander meubels die wij binnenkrijgen, gecontroleerd op geschiktheid voor direct hergebruik. Zo niet, dan zorgen we er met ons specialistisch team voor dat ze er weer ‘als nieuw’ uit komen te zien.

Tweedehands horecameubilair draagt bij aan duurzaamheid.
Kijk en bestel bij Goesten & Goesten!

stofferen

Stofferen

Her -stofferen

Wilt u uw oude stoelen een nieuw leven geven?

Het eerste wat slijt bij stoelen is de stof en het schuim wat er in verwerkt zit, veelal mankeert er niets aan de constructie van de stoel.

Uw oude stoel nieuw leven inblazen door hem over te stofferen en te voorzien van nieuw schuim is een goede oplossing. Wij hebben onze eigen stoffeerderij in Ammerzoden en kunnen dit voor u doen. Uiteraard kan dit voor modellen die u gekocht heeft bij Goesten en Goesten , maar zeker ook voor alle andere stoelen en/of banken welke u wilt laten over stofferen en zo dus een nieuwe look, en tweede leven wilt geven.

Ook is het bijwerken van de houten frames geen probleem voor ons. Zodat het geheel er weer super komt uit te zien.

Wij zouden u graag willen adviseren bij de keus voor de stof en u een vrijblijvende offerte geven van deze werkzaamheden.
In veel gevallen kunt u een foto per mail sturen naar ons zodat wij een vast een prijs indicatie kunnen geven van deze service.
U kunt mailen naar: info@goestenengoesten.nl

overspuiten

Overspuiten in RAL kleuren

Nieuwe uitstraling op een duurzame manier!

Zijn je meubels nog goed, maar zijn ze wel aan een opfrisbeurt nodig? Bij Goesten & Goesten kun je ze professioneel laten overspuiten in diverse RAL kleuren. Fris uiterlijk in huisstijl kleuren en toch heel duurzaam!

Meer informatie?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van meubel make-over of interieuradvies voor jouw horeca-gelegenheid of projectinrichting? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier Interieuradvies / meubel make-over

    Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens.