Wat zijn de horeca interieur trends?

Wilt u uw horeca meubilair vervangen en veranderen? Dit zijn de horeca interieur trends waar u naar kunt kijken voordat u alles gaat omgooien.

Groen en duurzaamheid

Het is nu dé tijd om duurzaam te zijn. Duurzaamheid wordt nu overal toegepast; denk aan minder water verspillen, recyclen en we halen ook steeds meer groen naar binnen. Groene wanden en planten geven een gezellige uitstraling: fijn voor u en uw klanten!  Maar ook tweedehands meubilair is natuurlijk ontzettend duurzaam. Bij Goesten en Goesten hebben we een divers aanbod aan gebruikte meubilair die onze specialisten weer hebben opgeknapt voor een tweede (of zelfs derde) ronde. Ook hebben wij een ruim aanbod in gebruikte decoratie verlichting

Flexibiliteit

Gasten willen voor meerdere doeleinden gebruik maken van uw horecagelegenheid. Of ze nou komen om te werken of om bij te kletsen met vrienden, het moet beiden mogelijk zijn. De horeca is niet meer alleen bedoeld als ontmoetingsplek of ter ontspanning. Door horeca ondernemers wordt er steeds meer op deze horeca interieur trends ingespeeld. Houd dit dus in uw achterhoofd bij het inrichten van uw bar, café of restaurant.

Zorg voor een bijzondere beleving

Of u nu een donkerbruine kroeg, luxe restaurant of een praktische kantine heeft; uw klanten zoeken een totale beleving. Het interieur maakt daar een groot deel van uit. De vraag is: wat wilt u uitstralen en aan uw gasten meegeven? De focus verschuift van een snelle hap naar een avond heerlijk eten onder het genot van en goed glas wijn en sfeervolle ambiance. Natuurlijk zit hier een prijskaartje aan, maar gasten zijn dan sneller geneigd om meer te betalen voor deze kwaliteit.

Creëer een intieme sfeer

Restaurants worden niet meer volgepropt om zo veel mogelijk tafels kwijt te kunnen. Er komt steeds meer (mede door corona) afstand tussen de tafels. Zo hebben uw gasten minder last van nieuwsgierige buren en daardoor meer oog voor elkaar.

Dit zijn een aantal horeca interieur trends van dit moment. Mocht u er zelf niet uitkomen, dan staan onze specialisten graag voor u klaar. Zij nemen de tijd en aandacht om te kijken wat bij u en uw onderneming past. Ook kunnen wij uw meubilair overkopen of ruilen. Zo helpen wij u en u ons. Neem gerust contact op met ons over de mogelijkheden.

Kijkje in de showroom

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Ammerzoden (NL) of Mortsel (BE). Hier hebben wij een ruim assortiment aan nieuw en gebruikt meubilair. Zo kunt u zelf de verschillen zien en vragen stellen aan ons team. Zij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn.