Waarom Horecava 2023 bezoeken?

Het duurt nog een aantal maanden, maar in januari staat Horecava weer voor de deur! De Horecava is al meer dan 65 jaar dé horecabeurs waar vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen elkaar kunnen ontmoeten. Op 9, 10, 11 en 12 januari 2023 vindt de Horecava 2023 plaats in RAI Amsterdam.

Horeca trends

Welke horeca trends gaan we dit jaar zien? Wat zijn de nieuwste hotspots? En welk restaurant is the place to be? Wilt u antwoord op deze en nog veel meer andere vragen? Kom dan in januari langs op de Horecava 2023. Alle nieuwe trends worden op deze beurs bekend gemaakt. Zo weet u wat voor uw horeca onderneming interessant kan zijn.

Food & Drinks

Op het gebied van eten en drinken is er veel te vinden op de Horecava beurs. Leer alles over de nieuwste food trends, ontdek handige lifehacks en kom meer te weten over verduurzaming.

Naast informatie opdoen wordt er ook een super leuke kookwedstrijd gehouden. Deze kookwedstrijd is het Nationaal Kampioenschap voor brigades van restaurants met een SVH Meesterkok en/of met één of meer Michelin sterren. Productkennis, samenwerking, creativiteit en techniek komen samen in de strijd om de felbegeerde titel. De winnaar van deze wedstrijd gaat er vandoor met De Hanos Gouden Koksmuts.

Kansen voor horecaondernemers

Er liggen veel kansen als u kijkt naar horecaondernemingen. Denk bijvoorbeeld hybride hotels. Hybride hotels zijn hotels die naast een nachtje overnachten ook flexibele werkplekken aanbieden in het hotel. Deze hybride hotels zijn geïntroduceerd tijdens de coronatijd. Nu de coronatijd grotendeels voorbij is liggen er nog steeds grote kansen voor deze hybride hotels. Steeds meer bedrijven willen geen vaste kantoorruimte meer omdat er overal online gewerkt wordt. Door werkruimtes aan te bieden aan deze bedrijven hebben zij toch de mogelijkheid om af en toe samen te komen met het team zonder dat er een vaste kantoorruimte nodig is. Daarnaast biedt een hybride hotel als extra inkomstenbron voor de hotels. Wat voor hybride hotels werkt kan ook werken in andere horeca gelegenheden als u daar de ruimte voor heeft. Zo kunt u bepaalde hoeken creëren waar overdag gewerkt kan worden en later ingezet worden als eetgedeelte. Met het juiste meubilair hoeft u niet uw hele zaak te verbouwen. Andere kansen komen zeker aan bod bij uw bezoek aan de beurs in 2023.

Interieur

De interieur trends blijven veranderen, het is een continue proces geworden. Bezoekers willen diversiteit en vernieuwing voor extra sfeer en beleving.  Op de Horecava 2023 vindt u genoeg informatie om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Trends worden besproken en nieuwe ideeën worden gedeeld. Daarnaast ontdekt u de nieuwste hotspots en kunt u genoeg inspiratie op doen voor uw eigen onderneming.

Naast het bezoeken van de beurs heeft u ook de mogelijkheid om er zelf aan deel te nemen. Zo kunt u zelf uw kennis delen en nieuwe klanten binnen halen. Voor meer informatie zie: Horecava 2023

Nieuw meubilair inruilen

Wilt u de complete inrichting van uw horecazaak volledig vernieuwen? Bij ons kunt u ervoor kiezen om uw gebruikte meubilair in te ruilen om vervolgens een compleet nieuw interieur te realiseren. Door onze jarenlange ervaring in de horeca en horeca meubilair, weten we waar het om draait bij inrichting en interieur. Die kennis en ervaring levert meerwaarde op voor onze klanten; het scheelt hen tijd en zeker ook geld. Onze goede samenwerking met toonaangevende bedrijven in horeca meubilair, architecten, interieur bouwers en gespecialiseerde horeca- inrichters, levert voor elke horecazaak, kantine of verenigingsgebouw een stijlvol en scherp geprijsd aanbod op.

Kijkje in de showroom

Wij nodigen u van harte uit om eens te komen kijken in onze showroom in Ammerzoden (NL) of Mortsel (BE). Hier hebben wij een ruim assortiment aan nieuw en gebruikt meubilair. Kunt u zelf de verschillen zien en aan ons team vragen wat de mogelijkheden in collecties allemaal zijn.