Regels Goesten en Goesten per 15-12-2020

Maatregelen met betrekking tot het coronavirus

Bij Goesten en Goesten heeft de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers de hoogste prioriteit. Daarom hebben wij de volgende maatregelen getroffen in ons bezorg-& afhaal proces en in onze vestigingen.

 

Maatregelen ten aanzien van afhaal/levering:

Hoewel wij alles in het werk stellen u te beleveren volgens het afgesproken leverschema, zijn wij mogelijk genoodzaakt routes aan te passen. In dat geval zullen wij u tijdig op de hoogte stellen.
Levering vanaf € 400.- ex.21% BTW Franco op locatie
Levering onder € 400.- ex.21% BTW orderwaarde hebben Meerprijs € 40.- ex.21% BTW per palletvervoerder
Afhalen kan 6 dagen per week onder aangepaste omstandigheden bij het centrale magazijn in Ammerzoden
Onze chauffeurs houden zich aan de voor u vertrouwde afspraken omtrent levering, maar vermijden vanzelfsprekend fysiek (hand-op-hand) contact, in lijn met de richtlijnen advies van RIVM.
Onze chauffeurs werken altijd al hygiënisch, desinfecterende hand-gel voor & na elke bezorging

Maatregelen in onze vestigingen:

In onze vestiging in Nederlandse zijn we als groothandel vanaf 15 december 2020 enkel nog voor “business tot business” de gehele week geopend. Dit is een tijdelijke maatregel die tot en met minimaal 19 januari 2021 geldt.
Als particuliere klant is het wel mogelijk om zowel telefonisch als per mail of WhatsApp een vraag en/of bestelling te doen.
Er is een drive in gemaakt om toch producten te kunnen zien en te proef zitten en direct mee te nemen of te bestellen, op de locatie in Ammerzoden.
Afhalen kan 6 dagen per week in ons magazijn te Ammerzoden. Dit is enkel op afspraak. Hierbij wordt er een tijd/dag gekozen voor de pickup. Buiten deze tijden is pickup niet mogelijk.
Per is per 1 december verplicht om in onze groothandels een mondkapje te dragen.
Kunt u deze vanwege een beperking of ziekte niet dragen? Dan kan u gevraagd worden uw uitzondering op deze plicht aan te tonen.
Per bezoek hanteren wij een maximum van 2 personen. Probeer zoveel mogelijk alleen naar onze vestigingen te komen.
Wij hanteren de 1 ½ meter regel binnen onze vestegingen.
De medewerkers in onze vestigingen dragen mondkapjes.
De toilet zal gesloten zijn voor derden en chauffeurs.
Telefonisch / whats-app en per mail zijn wij volgens de normale openingstijden geopend.
Werknemers mogen mensen weigeren op basis van het niet dragen van een mondkapje.
Onze vestigingen blijven open volgens de reguliere openingstijden. Tijdens de feestdagen gelden er aangepaste openingstijden, om zo verantwoord bezoek aan onze groothandels mogelijk te maken. In al onze vestigingen staat bij binnenkomst desinfecterende hand – gel. Wij verzoeken u hiervan gebruik te maken. Uiteraard hebben wij in onze vestigingen strenge richtlijnen ten aanzien van hygiëne. Onze medewerkers zijn zich hier zeer van bewust en nemen extra maatregelen wanneer wij mensen te woord staan.

 

Tot slot

Gezien de huidige situatie gaan de leveringen en het inkopen in onze vestigingen wellicht anders dan u van ons gewend bent. We vragen uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en voor onze medewerkers die alles in het werk stellen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij danken u hartelijk voor uw medewerking.

Uiteraard houden wij u op de hoogte bij nieuwe ontwikkelingen. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met ons.

Goesten en Goesten wenst u heel veel sterkte in deze moeilijke en onzekere tijd.