• Over Goesten & Goesten, de specialist in gebruikt horecameubilair

    Welkom bij Goesten & Goesten, dé horecameubilair groothandel in horecameubilair.
    In onze royale bedrijfshal en showroom vindt u moderne, retro, vintage of designmeubelen van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.
    Wij zijn gespecialiseerd in gebruikt, retro & vintage meubilair maar hebben ook nieuwe restpartijen en als invulling nieuw horecameubilair.


Een ruime collectie horeca meubilair

Wij leveren door heel Nederland en België gebruikte en nieuwe meubels voor restaurant, bistro, terras, kantine, school of verenigingsgebouw. Bij Goesten & Goesten weten we dat inrichting en aankleding het verschil kunnen maken. Daarom denken we met u mee over styling, kleur en interieuradvies. Bekijk onze collectie of kom bij ons langs in Ammerzoden of onze vestiging in België (Rijkevorsel), de koffie staat klaar!

Onze professionals adviseren u gaarne over onze collectie. Meubilair voor elk project, horecabedrijf of instelling, kantoor maar ook inrichting van speciale projecten en huizen. Nieuwe meubelen kan en mag, maar vintage meubelen zijn in en daar ligt onze kracht en hebben wij nationale bekendheid, zowel onze collectie als ons inrichtingsadvies is erg gewaardeerd.

Wij hebben het grootste gebruikt en vintage horeca- en meubelassortiment van Nederland, 3500m² horecaplezier. Wij geven u dan ook graag advies over wat mogelijk is binnen onze collectie en wilt u meer en hebben wij het niet op voorraad dan zoeken we het voor u. Service en deskundig advies staat bij ons voorop!


Prijzen en betalingen

  • Pinnen en/of contant betalen op locatie is mogelijk.
  • Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW
  • VISA en Mastercard betalingen worden alleen online geaccepteerd

Kinderen geen toegang

Bij Goesten en Goesten staat veiligheid voorop, wij zijn een cash@carry groothandel waar volwassenen vrij en zonder risico hun werk kunnen verrichten en zaken doen. Voor kinderen kan dit een gevaarlijke omgeving zijn. Het team van Goesten en Goesten wil gevaar ten alle tijde voorkomen. Vandaar dat kinderen jonger dan 12 jaar géén toegang hebben. Hier is een ruimte voor waar ze kunnen spelen en wachten op de volwassenen. Wij danken u voor het begrip!

Chat openen