Restaurant meubilair; waar moet u op letten?

Bij Goesten & Goesten begrijpen we als geen ander hoe lastig het is om uw restaurant in te richten. U heeft veel tijd, energie en geld gestoken in iets wat uw passie is. Om goed van start te gaan met de (her)inrichting van uw restaurant, geven we u graag een aantal tips.

outdoor horeca meubilair

Is uw horecaterras gereed voor de zomer van 2022?

De lente is begonnen, het zonnetje begint te schijnen en mensen gaan massaal naar het terras. Dé tijd dus om na te denken over de uitstraling van uw terras, dit is als het ware het visitekaartje voor uw horecagelegenheid.

Is uw horecaterras al gereed voor de zomer? En waar moet u op letten bij de inrichting? In dit artikel krijgt u alle tips voor het gereedmaken van een terras.

Inrichting kantine

Waar op letten bij de inrichting van een kantine?

Tijd voor een pauze? De kantine is dé plek om heen te gaan voor koffie, wat eten of een praatje met collega’s. Oftewel een hele belangrijke plek, wat gezien wordt als het middelpunt van het pand. Een fijne, comfortabele sfeer is een must in elke kantine. Maar waar moet u op letten bij de inrichting van een kantine? Daar gaan we in dit artikel verder op in.

Wat is belangrijk bij projectinrichting in de zorg?

De juiste inrichting van een zorginstelling is voor verschillende personen erg belangrijk; allereerst voor de cliënten, bewoners en werknemers. Maar vergeet niet de families en gasten die langskomen, waar een comfortabele inrichting ook belangrijk voor is. Kortom, bij projectinrichting in de zorg komt veel kijken. In dit artikel gaan we hier verder op in.

indoor tafels en stoelen

Horeca interieur; dit zijn de trends!

Wilt u uw horeca meubilair vervangen en veranderen? Dit zijn de horeca trends waar u naar kunt kijken voordat u alles gaat omgooien.

Outdoor terras tafels en stoelen

Kies ik voor tweedehands horeca meubilair of nieuw horeca meubilair?

Kies ik voor tweedehands horeca meubilair of nieuw horeca meubilair? Een vraag waar veel horecaondernemers mee zitten. Dit heeft te maken met verschillende factoren. Denk hierbij aan uw budget, maar ook welke sfeer en beleving u wilt geven aan uw gasten en wat bij u en uw onderneming past.