Kies ik voor tweedehands horeca meubilair of nieuw horeca meubilair?

Kies ik voor tweedehands horeca meubilair of nieuw horeca meubilair? Een vraag waar veel horecaondernemers mee zitten. Dit heeft te maken met verschillende factoren. Denk hierbij aan uw budget, maar ook welke sfeer en beleving u wilt geven aan uw gasten en wat bij u en uw onderneming past.

De keuze is reuze

Doordat wij nieuwe meubels inkopen van onze leveranciers hebben we een ruime keus in kleur, maten en het soort materiaal. We hebben voor elke horecagelegenheid bijpassend meubilair. Of het nou voor een bruin cafe, kantine of restaurant is. Het voordeel van nieuw meubilair is dat we mee kunnen denken over de kleur en/of stof. Wat past het het best bij uw horecagelegenheid? Probeer dit in gedachten te houden tijdens de aanschaf van tweedehands horeca meubilair of nieuw horeca meubilair.

Ons aanbod in gebruikt meubilair is iets beperkter, maar zeker niet minder passend. Onze specialisten verzamelen dagelijks pareltjes en knappen deze weer op, zodat ze in perfecte staat zijn voor een nieuwe ronde. Dit is voordelig voor uw portemonnee, maar ook goed voor het milieu. Heeft u al een inventaris? In dat geval bieden wij de mogelijkheid om uw horeca meubilair op te kopen of in te ruilen. Zo helpen wij u en u helpt ons.

Naast gebruikt horeca meubilair hebben wij ook aanbod in gebruikte verlichting en decoratie, kunstplanten en kantoormeubilair. Een compleet assortiment van A tot Z.

Kijkje in de showroom

Wij nodigen u van harte uit om eens te komen kijken in onze showroom in Ammerzoden (NL) of Mortsel (BE). Hier hebben wij een ruim assortiment aan nieuw en tweedehands horeca meubilair. U heeft hier de gelegenheid om onze collectie te aanschouwen. En heeft u vragen? Ook geen probleem, ons team helpt u graag verder!